Розклад тренінгів

Семінари не знайдені

Чому хороший інструктор групових занять фітнесом завжди в ціні?

Затребуваність професії визначити нескладно. Досить зайти на найбільші портали працевлаштування і ввести в пошуку потрібну спеціальність. Що Ви побачите на вимогу інструктор групових програм або тренер з фітнесу / аеробіки?

300+ нових вакансій щомісяця розміщують роботодавці – провідні українські фітнес-клуби, салони краси і здоров’я, гірськолижні курорти, установи медицини, освіти і реабілітації.

Як стати фітнес-тренером у напрямку «інструктор з групових занять»?

Щодня ми допомагаємо десяткам людей знаходити нові професії в найздоровішої і доброзичливою сфері. Приєднуйтесь до нас!

Пройдіть навчання в нашій Академії. Ви отримаєте тільки корисні знання, ознайомитеся з ефективними методиками тренувального процесу в групах.
Отримайте документ про закінчення курсів, а разом з ним – відгуки та рекомендації професійних викладачів.
Монетизує отримані знання і навички. Сміливо пропонуйте свої послуги як професійний інструктор групових занять.

«Академія фітнесу – Україна» – перший і найбільш авторитетний тренінговий центр країни в сфері Wellness. У нас викладають найкращі тренери з фітнесу, презентери національного і міжнародного рівнів. Тому наш сертифікат – візитна картка для роботодавців.

Що повинен знати інструктор групових програм?

Заняття в групах мають свої особливості. Фітнес-тренер зобов’язаний спостерігати за залученістю кожного учасника: як він виконує вправи, які програми викликають підвищений інтерес. Різноманітність тренувань, додавання нових фішок і елементів – персональний «ключик» до серця клієнта.

Наші викладачі відвідують спеціалізовані семінари, конвенції як всередині України, так і на міжнародному рівні. Тому вони завжди володіють новими комбінаціями і зв’язками вправ, які не відомі широкому загалу.

Детальніше про курс

Курс включає семінари та майстер-класи, в рамках яких наші слухачі вивчають теорію і практику найбільш затребуваних дисциплін.

Один з найпопулярніших блоків – це, власне, інтенсивні Курси «Інструктор групових програм». Всього за 7 днів в експрес-режимі проходять навчальні семінари за кількома напрямками.
Інше актуальне блок – «Танцювальна аеробіка: комбінації і варіації» (другий і третій рівні). Слухачі освоюють основи складання і розучування різних комбінацій Aero Dance.
На семінарі «Спінінг, тренування на велотренажері» (рівень перший і другий) викладач ділиться досвідом складання і проведення інтервальних, силових, відновлювальних тренувань на велотренажерах, а також тренувань на витривалість.
Курс «Стрип / Танцювальні напрямки» включає класичні основи хореографії, техніку базових елементів Стрип-Денс і методику постановки танцю Стріп.
«Силовий тренінг в групових програмах. Функціональний, інтервальний і кругової формати занять ». Під час цього інтенсиву розбираються різні вправи силових тренувань, вивчаються основні м’язові групи, анатомія суглобів.

Окремі блоки – «Стретчинг, розтяжка».
«Латина / танцювальні напрямки».
«Аеробіка і степ-аеробіка» (перший рівень).
«Степ-аеробіка: комбінації і варіації» (другий і третій рівні).

Навчання інструкторів групових програм завершується видачею сертифіката «Академії Фитнеса – Україна» після семінарів, а в кінці всього курсу (при здачі іспитів) – врученням диплома «Академії Фитнеса – Україна».

Отримати безкоштовну консультацію по нашим програмам навчання, залиште свій номер ми передзвонимо