Розклад тренінгів

Семінари не знайдені

Тренінг – Перша допомога!
Програма для представників сфери фітнесу

Травма або нещасний випадок можуть виникнути у будь-який момент.
Від своєчасного і правильного надання першої невідкладної (домедичної) допомоги залежить не лише успіх подальшого лікування, але інколи і життя постраждалого.

fitnessacademy

Тренінг  Перша домедична допомога це можливість кожному учаснику отримати практичні навики, набути психологічної стресостійкості в нестандартних ситуаціях. Ви дізнаєтесь, як побачити візуально можливі погіршення в фізіології ваших клієнтів, і вчасно відсторонити їх від подальших занять, щоб уникнути погіршення стану.
Ви навчитесь бачити первинні ознаки інсульту головного мозку та інфаркту серцевого м’язу.

Саме тому, важливо уміти правильно і в найкоротший термін надати першу невідкладну (домедичну) допомогу тим, хто її потребує.

На тренінгах першої домедичної допомоги Ви отримаєте чітку інформацію щодо дій у різних ситуаціях де є постраждалі люди і отримаєте навички та алгоритм надання першої допомоги (First Aid) за сучасними Європейськими стандартами.

fitnessacademy

Ви навчитеся не тільки надавати першу допомогу, а й чітко знайомити представників швидкої допомоги зі сформованою ситуацією, що є вкрай важливим. Ми дамо вам теоретичні та практичні знання, допоможемо придбати рішучість, яка не дасть розгубитися в непередбаченій ситуації.

Дані знання та навички вам  знадобляться і поза межами спортивного клубу.

По закінченню тренінгу отримаєте сертифікат «Академії Фитнеса – Україна»

Отримати безкоштовну консультацію по нашим програмам навчання, залиште свій номер ми передзвонимо