Розклад тренінгів

Семінари не знайдені

Реабілітаційний тренінг – нова ступінь в розвитку фітнес-інструктора
Тренувати клієнтів, що мають захворювання опорно-рухового апарату, серцево-судинної та інших систем організму, – підвищена відповідальність. Експерти «Академії Фитнеса – Україна» прагнуть до того, щоб інструктори з фітнесу мали достатньо фахових знань і навичок для роботи з клієнтами, що страждають певними недугами.

Реабілітаційний тренінг

У чому суть тренінгу
Реабілітаційний тренінг – це тренувальна програма, метою якої є поліпшення рухової активності клієнтів, які мають захворювання і травми суглобів, м’язів, зв’язок, внутрішніх органів. Реабілітаційний фітнес відноситься до форм лікувальної фізкультури (ЛФК).

Суть методики полягає в зміцненні м’язового корсету, що оточують хворий суглоб. Даний тренінг здатний допомогти людям, які зіткнулися з наслідками сколіозу, артрозу, бурситу, остеохондрозу, міжхребцевих гриж, розривів зв’язок і інших травм.

Чому Вам варто відвідати курси реабілітаційного тренінгу в «Академії Фітнесу – Україна»

Попит на Вас, як фахівця з відновлювального тренінгу, буде рости. За даними ВООЗ, від 50 до 80% населення планети стикаються з недугами опорно-рухового апарату, зокрема хребта. При цьому щорічно 0,5% пацієнтам потрібне термінове оперативне втручання. Більшості цих людей відновлювальні фізичні вправи показані протягом усього життя, і багато хто з них не бажають проводити час в черзі до лікаря ЛФК.

Освоїте корисну тренувальну методику і отримаєте відповідний сертифікат. Доктор медичних наук і лікар Бубновський С.М. довів, що в багатьох випадках спеціальна гімнастика набагато ефективніше, ніж медикаментозне лікування. При цьому метод не має побічних ефектів. Отже, Ви будете займатися ще більш корисною справою, ніж заняття з фітнесу та відчувати соціальну значимість своєї праці. Ви також зможете допомогти рідним і друзям, якщо їм знадобиться відновний тренінг. Оскільки займатися відновним тренінгом необхідно тільки під керівництвом фахівця, Ви знайдете ще більше постійних клієнтів.

Отримайте знання від досвідченого тренера. Методист курсу – сертифікований фахівець Юрій Бардашевський, майстер спорту з веслування на байдарках і каное, кандидат наук з фізичного виховання і спорту.

Пройшовши навчання реабілітаційному тренінгу, Ви зможете:

  • за допомогою тренувальних методик визначати наявність дефектів постави, м’язовий дисбаланс, відхилення у фізичному розвитку;
  • підбирати програми для усунення виявлених порушень;
    займатися з клієнтами, що мають міжхребцеві грижі, в тому числі підбирати гелі та мазі, що застосовуються при болях в спині і травмах суглобів;
  • грамотно планувати тренування клієнтів із захворюваннями опорно-рухової системи, з огляду на необхідність періодизації процесу занять.

Найближчі семінари:

Реабілітаційний тренінг. Фізична активність при міжхребцевих грижах;

Реабілітаційний тренінг. Системи тестування. Рухова активність при захворюваннях опорно-рухового апарату і м’язовому дисбалансі.

Освойте відновний тренінг – розкрийте себе в новому амплуа!

Отримати безкоштовну консультацію по нашим програмам навчання, залиште свій номер ми передзвонимо