«Навички консультанта з харчування і wellness-консультанта. Харчування для здоров’я» рівень 1 (ОНЛАЙН)
Завданням даного курсу є вміння свідомо і правильно застосовувати в повсякденному житті і в роботі принципи раціонального харчування для забезпечення гарного самопочуття. Враховується ряд показників (спосіб життя, режим дня, особливості організму та ін.), тобто клієнтоорієнтований підхід.
Даний курс по нутриціології сприяє систематизації знань про харчування які вже є, розкриє новий підхід.
Курс передбачає підготовку до проведення науково обґрунтованої консультації з харчування з урахуванням фізіологічних особливостей людини.
Мета тренінгу:
- Отримати відомості про цілісність харчування і про основні дієтичні рекомендації
- Дізнатися про речовини, з яких складається їжа, про їх індивідуальні норми і ролі в життєдіяльності організму
- Навчитися використовувати харчовий статус при плануванні меню
- Підготуватися до науково обгрунтованого проведення консультацій з харчування
Кому корисний тренінг:
- Всім, хто бажає розібратися в принципах складання харчового раціону для підтримки гарного самопочуття
- Так само актуально для тих, хто вже працює, або тільки починає пробувати свої сили в сфері нутриціології (фітнес тренерам різних напрямків, масажистам, валеологам) і хоче підвищити ефективність роботи з клієнтами і розширити лінійку послуг, що надаються
Що отримаєте:
- Збалансовану систему харчування, яка легко вбудовується в повсякденне життя
- Навчитесь вести персональних клієнтів, отримувати зворотній зв’язок і вносити зміни в програму харчування
Зміст курсу
Вступ. Дієтологічне консультування в фітнесі
- Головні чинники здоров’я
Теоретичні основи харчування (теорії та концепції харчування)
Принципи діетики і раціональна піраміда продуктів харчування
- Групи продуктів в піраміді, рекомендована добова кількість порцій продуктів
- Керівництво для складання меню
Оцінка нутріціонной статусу (харчовий анамнез і аналіз дієти)
- Фактори (харчові звички), що враховуються при виконанні нутриційної оцінки
- Покрокова корекція харчового статусу при плануванні меню.
Загальні принципи регуляції процесів травлення
- Будова і функції органів травлення
- Загальна схема перетравлення компонентів їжі
Добові норми дорослого населення для контролю ваги
- Потреба організму в енергії та основних компонентів їжі (білків, жирів, вуглеводів)
- Норми і джерела споживання води
- Вітаміни та мінерали
Принципи складання харчового раціону
Різне
- Зміна харчової поведінки і способи корекції режиму харчування
- Тривале збереження змін в дієті
- Ресурси та інструменти нутриціології
Застосування теорії зміни способу життя при дієтологічних консультаціях
- Роль консультанта з харчування
- Етапи зміни способу життя і подальший алгоритм супроводу клієнта
Тривалість семінару – 10 годин.
Після проходження семінару видається СЕРТИФІКАТ Академії Фітнесу – Україна.
Найближчі тренінги
30 - 31 Січня
Харків
Функціональний тренінг з підвісними петлями: TRX, CoreViper, рівень 1 В програмі: Особливості та переваги тренування за методикою TRX. Основи і принципи функціонального тренування. Вимоги до...
Ціна: 3200 грн до 29.01.2021
30 Січня
Харків
В програмі: Особливості та переваги тренування за методикою TRX. Основи і принципи функціонального тренування. Вимоги до організації тренування на підвісних петлях. Установка і налаштування обладнання....
Ціна: 1800 грн до 29.01.2021
30 Січня -
28 Березня
Харків
Курс з нутриціології складається з: «Навички консультанта з харчування і wellness-консультанта. Харчування для здоров’я» рівень 1 (ОНЛАЙН) 30 – 31 січня (ОНЛАЙН) «Навички консультанта з...
Ціна: 6500 грн до 30.01.2021
31 Січня
Харків
В програмі: Каталог вправ для клієнтів Вище середнього і високого рівня фізичної підготовленості Прогресії – регресії базових шаблонів рухів на підвісних петлях TRX, CoreViper. Протоколи...
Ціна: 1800 грн до 30.01.2021
06 Лютого
Харків
Миофасциальне розслаблення Все частіше наші підопічні приходять в зал не за красивою фігурою, а за рухливістю і хорошим самопочуттям. Все рідше люди худнуть або набирають...
Ціна: 1200 грн