Розклад тренінгів

Семінари не знайдені

Освойте професію дієтолога і станьте ефективним тренером

дієтологія

Дієтологія – дисципліна, яку повинен знати кожен тренер, спортсмен і любитель фітнесу. Наскільки важливо харчуватися правильно і з користю для здоров’я? Настільки ж, як і займатися спортом! Доведено, що для схуднення недостатньо тільки фізичних навантажень. Тому жодна, навіть сама інтенсивне тренування не принесе бажаних результатів без корекції харчування.

Досягти відчутного ефекту від тренувань людині допоможе досвідчений інструктор зі знаннями основ дієтології.

5 причин, чому фітнес-інструктора варто освоїти курси дієтології

  1. Економія часу відвідувача фітнес-клубу . У ціні інструктори з фітнесу, які вміють розробляти ефективні методики занять. Експерти встановили, що результативність тренувань залежить від підібраного раціону харчування. Курси дієтолога зроблять Вас затребуваним інструктором на ринку праці.
  2. Підвищення ефективності тренувань . Правильно складене меню покращує фізичну працездатність людини. Спортивна дієтологія розглядає дві категорії пацієнтів: активних і малорухомих. В обох випадках тренер повинен вміти розробляти персональну програму харчування для кожного клієнта відповідно до індивідуальної навантаженням. Щоб грамотно складати раціон, необхідно пройти навчання у досвідчених методистів.
  3. Робота з індивідуальними потребами . Хтось із Ваших клієнтів захоче скинути зайві кілограми, а кому-то необхідно їх набрати. Знаючи основи дієтології, Ви зможете збільшувати або урізати калорійність без шкоди для здоров’я клієнтів. Наші курси консультанта дієтолога ефективно вирішують завдання складання персональної програми харчування для клієнта.
  4. Застосування психологічних методик . Існує категорія клієнтів, які покладають великі надії на заняття в спортзалі. Вони вірять, що за місяць накачаються, як Кріс Еванс для ролі в «Месники». Не бачачи результату, вони просто здаються. Курс «Дієтологія» навчить, як пояснювати клієнтові тонкощі роботи над собою і культивувати терпіння.
  5. Забезпечення здорових тренувань . Такі недуги, як цукровий діабет, анемія, алергія та інші, потребують особливої уваги інструктора. Перед початком і під час тренувань вони мають потребу в оцінці харчового статусу. Методисти «Академії Фитнеса – Україна» в області дієтології на семінарі « Основи дієтології в фітнесі. Спортивне харчування. Алгоритм складання програм по харчуванню »пояснять Вам, як складати раціон для людей з подібними захворюваннями.

дієтологія

Після проходження семінару Ви:

  • ознайомитеся з біохімічними процесами в організмі людини;
  • розберетеся в тонкощах спортивного харчування; навчитеся уникати помилок, які допускають тренери без знань в дієтології;
  • освоїте систему здорового харчування і її підвиди (роздільне, дробове);
  • дізнаєтеся, як розробляти спортивні дієти і програми збалансованого харчування;
  • отримаєте сертифікат «Академії Фитнеса – Україна» .

Хочете, щоб Ваші програми по схудненню і набору ваги працювали ефективніше?

Запишіться на курс «Дієтологія» від провідних фахівців «Академії Фитнеса – Україна»!

Отримати безкоштовну консультацію по нашим програмам навчання, залиште свій номер ми передзвонимо